Over ons

Welkom bij Babbel Toys

In 2024 bestaat Babbel Toys 20 jaar

Babbel Toys is een eenmanszaak die ik met veel passie en plezier  in 2004 heb opgericht! Als exclusief agent werk ik voor diverse gerenommeerde Europese speelgoedmerken in Nederland en België.

Nederland
Great Pretenders

Vlaanderen:
Great Pretenders

mooie collecties onder 1 dak met 1 aanspreekpunt.

Onder de knop merken kun je uitgebreide informatie over de merken vinden.

Onze afnemers zijn speelgoedspeciaalzaken, kinderwinkels, babyspeciaalzaken, kinderlifestyle winkels, conceptstores en webshops.

Wij leveren niet aan particulieren maar je kunt wel verkooppunten elders op deze  website vinden.

 

20 jaar in een vogelvlucht

Onze visie

De visie van mijn leveranciers en mij is dat kinderen veel en lang moeten blijven spelen. Dat spelen belangrijk is voor de verstandelijke- en taalontwikkeling, lichaamshouding en –beweging, zintuigen en sociale omgang hoeven wij jou natuurlijk niet meer te vertellen.

Wij willen kinderen blij maken met veilig, fantasie- en zintuigstimulerend en kwalitatief mooi speelgoed. Speelgoed dat zacht, onbreekbaar, authentiek en gewoon leuk is!! Voor iedere ontwikkelingsfase tussen de 0 – 10 jaar een antwoord.

Winkeliers willen wij graag blij maken met kwaliteit, veiligheid, originaliteit, omzet en goede marges. Daarom ligt bij het samenstellen van onze collectie het zwaartepunt op kwaliteit, speelwaarde, veiligheid en commercialiteit.

Onze uitdaging is samen met jou succesvol zijn!! En behartigen graag jouw belangen naar onze leveranciers. Kwaliteit, betrouwbaarheid, luisteren en afstemmen op jouw wensen, snelheid, duidelijkheid en servicegerichtheid zijn onze kernwaarden.

En met veel plezier doe ik zaken met je!

Angèle Babeliowsky

Great-Pretenders®-Logo-RGB