Teddy Hermann

Vanaf 1-1-2019 kun je dit merk bestellen bij Teddy-Hermann.de

Teddy Hermann GMBH is 1 van de oudste teddy beer bedrijven in de wereld. Dit familiebedrijf is opgericht in 1912 in Duitsland en tegenwoordig in handen van de drie kleindochters van de oorspronkelijk oprichter. Wie kan dat tegenwoordig nog zeggen!!

Teddy Hermann houdt van kinderen en heeft passie goed design. En die gaan hand in hand want onze kinderen, jong en oud, houden van Teddy Hermann pluche dieren .
Ook produceert Teddy Hermann in beperkte oplagen voor verzamelaars. Als je een volwassene een teddy beer geeft vertel je hoeveel je van hem/haar houdt.
De brede collectie van Teddy Hermann bestaat uit prachtige zachte en kwalitatief hoogstaande teddy beren en andere zachte pluche dieren. Zo heeft Teddy Hermann een cavia in het assortiment die is niet van echt te onderscheiden. Meer dan 100 soorten heeft Teddy Hermann in haar collectie.

Gelukkig kopen ouders weer meer en meer realistische pluche dieren voor hun kinderen. Zoek je een echte teddy beer of een mooie labrador of een mieren eter of stokstaartje Teddy Hermann heeft het allemaal en dat tegen hele betaalbare prijzen. Dussss neem het snel op in je assortiment.

www.teddy-hermann.de

teddy_logo
Schriftzug
Siegel